Viis äppi, mis peletavad kevadväsimuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast pimedat külma talve, kui päevad muutuvad jälle pikemaks ja päike hakkab pilve tagant paistma, kimbutab eestlasi vitamiinipuudus ja kevadväsimus. Üks väsimuse põhjustajaid on ka kevadine kellakeeramine, mis rikub unerütmi ligi kaheks nädalaks. Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul on kevadväsimuse leevendamiseks olemas nutikaid äppe. “Valikus on hulk rakendusi, mis parandavad und, aitavad lõõgastuda, teha joogat ja mediteerida,” ütles Aron.

Daily Yoga. Mis oleks parim viis päeva alustamiseks kui üks kiire hommikujooga. Selle rakendusega ei tundu jooga sulle enam kunagi igav. Äpis on üle 50 joogatunni. Iga tund keskendub kindlale teemale, näiteks saab suurendada painduvust, tugevdada ülakeha jne. Lisaks on valikus videoraamatukogu, mis kajastab rohkem kui 500 asendit. Kui spordiklubisse minekuks aega napib, on äpp tubli abimees, millega oma igapäevast treeningut teha.

Colouring Book for Me. Tegemist on värviraamatuga sinu nutitelefonis. Valikus on väga palju pilte, mis on jaotatud kategooriatesse, nagu loomad, linnud, mandalad, fantaasia jne. Iga päev lisandub uusi pilte. Värve saab valida 25 värvipaleti seast. Valminud kunstiteost saab kiiresti sõpradega jagada e-posti teel või sotsiaalmeedias. See on ideaalne viis lõõgastumiseks ja aja sisustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles