Reaalgümnaasiumis toimub sünnipäevanädal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAKVERE REAALGÜMNAASIUM.
RAKVERE REAALGÜMNAASIUM. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Lääne-Virumaa suurim kool Rakvere reaalgümnaasium (RRG) tähistab sel nädalal 44. sünnipäeva. Nädala jooksul on kooliperel plaanis mitu traditsioonilist üritust.

RRG direktor Martti Marksoo ütles, et esmaspäeval oli emakeeleõpetajate organiseeritud projektipäev “Mina ka!”. 5.–9. klasside õpilastele oli avatud enam kui 20 töötuba, kus sai ette võtta väga erinevaid asju. “Töötubade juhid olid enamasti väljastpoolt kooli, paljud neist meie vilistlased. Gümnaasiumiklassid ja algklassid olid kinos filmi vaatamas. Lisaks projektipäevale toimuvad traditsiooniline teatriõhtu, kooride kontsert, sportlikud mõõduvõtmised teatejooksus ja korvpallis,” loetles Marksoo.

Direktor rääkis, et uuendusena on neljapäeva õhtul kevad­ball “Saame kokku palmisaarel”, mis on mõeldud kõigile linna 9.–12. klasside õpilastele. Nädala lõpus tunnustatakse tublimaid õpilasi ja nende juhendajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles