Tänasel Lääne-Virumaa töömessil pakub tööd 27 tööandjat

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömess Rakveres.
Töömess Rakveres. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Täna kella 13–17 toimub Rakvere spordihoones Lääne-Virumaa töömess.

Messil on tööpakkumistega 27 ettevõtjat, kellest pooled pakuvad ka tööd ning praktikakohti noortele. Tööd pakutakse väga erinevatel ametikohtadel, kohal on mitmed tootmis- ja teenindusvaldkonnas tegutsevad ettevõtted.

Töötukassa Lääne-Virumaa osakonna juhataja Kai Puhasmets sõnas, et Rakveres neljandat korda toimuvale töömessile on oodatud kõik külastajad, kes soovivad tutvuda töötamise võimalustega Lääne-Virumaal – oodatud on nii koolinoored, kes otsivad hooajalist tööd, kui ka töötavad inimesed, kes soovivad töökohta vahetada. Tööandjad ootavad ka tööotsijaid, kes hetkel ei tööta ja saaksid tööga juba lähipäevil alustada.

Lisaks otsekontaktide loomisele tööandjatega saab külastada karjäärikiirabi, kust saab vastuseid karjäärialastele küsimustele ning abi kandideerimisdokumentide koostamisel. Samuti on võimalik testida oma ametialast suundumust ning saada abi testi tulemuste tõlgendamisel.

Messi ajal on võimalik kuulata ka ettekandeid töötamisega seonduvatel teemadel: töösuhted, maksud, töötamise register, töötavate inimeste täiendus- ja ümberõpe. Põnevaks tõotab kujuneda kell 16 suures messisaalis algav diskussioon, kus räägitakse kärgtöö ohtudest ja võimalustest ehk töösuhete paindlikkusest, mitme tööandja heaks töötamisest ja töötamise eri vormidest. Mõtteid vahetavad töötajate ja tööandjate esindajad, kellel on paindlike töövormide kohta kujunenud oma seisukoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles