Töötud tunglesid spordikeskuses

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa töömess pakkus võimaluse töö- või praktikakoha leidmiseks ning huvilistest puudust polnud.
Lääne-Virumaa töömess pakkus võimaluse töö- või praktikakoha leidmiseks ning huvilistest puudust polnud. Foto: Andres Pulver

Eile peeti Rakvere spordikeskuses Lääne-Virumaa töömessi, kus otsis endale töötajaid 27 ettevõtet nii maakonnast kui kaugemaltki. Pool tundi pärast messi algust oli spordihoonesse kogunenud paarsada huvilist, kõige rohkem jagus tööotsijaid JELD-WEN-i, Maxima ja Virumaa Muuseumide lettide juurde.

Tööd pakuti nii suviseks turismihooajaks kui ka kauemaks, lisaks olid stendidel väljas töötukassa vahendatavad tööpakkumised teistelt ettevõtetelt. Lisaks töökohtadele pakkus rida ettevõtteid noortele ka praktikavõimalust.

Maksu- ja tolliameti, tööinspektsiooni ning politsei- ja piirivalveameti esindajad jagasid nõu töötamisega seotud küsimustes, messil oli avatud karjäärikiirabi, kust sai vastuseid karjääriküsimustele ning abi kandideerimisdokumentide koostamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles