Mõte noortepäevalt: põdeda pole s...gi!

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere ametikooli saali oli inspiratsioonipäeval kogunenud hulk noori. Seda, et istekohta esimese ropsuga ei leiagi, ei juhtu kooli noorteüritusel sageli. Oskuste aasta raames toimunud noorte inspiratsioonipäeva esimeseks külaliseks oli tuntud püstijalakoomik Sander Õigus, kes – aga seda ei tea paljud – peab ka kokaametit omaenda toidubussis.

Noored kuulasid habetunud iidoli muljetamist lummatult: tõsiasi, et koomik tegelikult iseenda ebakindlusega võitleb, tuli kuulajatele üllatusena. “Enne iga lavale astumist ma nutan natukene,” sõnas Õigus, aga seda võtsid noored juba kui püstijalakoomiku järjekordset nalja.

Tegelikult pärinevad humoristi naljad tema enda kinnitusel põhiliselt sõpradelt ja elukaaslaselt. “Stand-up on töö: paned kirja oma kogemused ja kuuldu ning püüad need esitluskõlblikuks teha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles