Rakvere teatris algasid suvelavastuse "Viimane võllamees" proovid

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algasid "Viimase võllamehe" proovid.
Algasid "Viimase võllamehe" proovid. Foto: Kristo Kruusman

Täna algasid Rakvere teatri suvelavastuse "Viimane võllamees" proovid.

15. juunil elustub Üllar Saaremäe käe all Martin McDonagh' värskeim näitemäng, mille peaosas on Raivo E. Tamm, kellele on see tema esimene iiri materjal ning ka esimene töö Rakvere teatris.  

Saaremäe sõnul on tegemist trilleri sugemetega looga, kus näidendi autor on osanud luua koomilise materjali, mis samas tekitab õudust. 

"Seda teksti peetakse McDonagh' üheks tugevaimaks. Dokumentaalse aluspõhjaga näidend on saavutanud väga suure populaarsuse, saanud preemiaid ning paljud selle lavastused on pälvinud suurt tähelepanu," sõnas Saaremäe.

Lavastaja lisas, et näidendis saavad lihvitud kujul kokku McDonagh' lavalugude parimad omadused.

"Viimast võllameest" mängitakse Tapa–Loobu  maantee ääres asuvas Loodi kuivatis 15., 16., 17., 18., 20., 21., 25., 28., 29. juunil ning 2., 5., 6., 7., 8. ja 9. juulil. 

Osades Raivo E. Tamm (külalisena), Indrek Apinis, Margus Grosnõi, Jaune Kimmel, Madis Mäeorg, Tiina Mälberg, Eduard Salmistu, Toomas Suuman, Tarvo Sõmer, Tarmo Tagamets, Velvo Väli ja Imre Õunapuu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles