Roelas peetakse Lääne-Virumaa XII näitemängupäeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aastal toimus maakondlik näitemängupäev Laekveres, vabariiki saadeti siis esindama Haljala näitering. Pildil Margus Punane ja Heli Napp.
2015. aastal toimus maakondlik näitemängupäev Laekveres, vabariiki saadeti siis esindama Haljala näitering. Pildil Margus Punane ja Heli Napp. Foto: Meelis Meilbaum

Roela rahvamajas toimub 22. aprillil maakondlik näitemängupäev, mis algab kell 11. Traditsioonilisel päeval osalevad maakonna eri piirkondades tegutsevad harrastusteatrite trupid. Üles astuvad Haljala näiteseltskond, näitetrupp Jabloko, KaRakTer, Roela näitetrupp Kartoffel ning Sõmeru näitetrupp.

Harrastusteatrite esinemist hindab kolmeliikmeline professionaalne žürii. Kõigile üles astunud truppidele annab žürii personaalselt tagasisidet. 

Päeva lõpus kuulutatakse välja maakonna parim meesnäitleja, naisnäitleja, lavastaja ning etendus, antakse välja eripreemiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles