Perearstiresidentidele pakkus Lääne-Virumaa huvi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Tartu ülikoolis perearstiks õppivatel residentidel oli nendega eile kohtunud maavanem Einar Vallbaumi ja Väike-Maarja vallavanema Urmas Tamme sõnul huvi Lääne-Virumaal töötamise võimaluste vastu.



Vallbaumi sõnul huvitas residente eeskätt see, mida on Lääne-Virumaal pakkuda erilist, et nad peaks siia tulema. Vall­baum ütles, et seepeale mainisid nad küsijaile häid elamistingimusi ja kõige olulise lähedal olemist ning eriarstiabi võimalusi, mis on samuti perearstitöö seisukohast oluline.

Einar Vallbaumi sõnul oli tegemist esimese tutvustava kohtumisega, mille eesmärgiks polnudki kohe konkreetse lahenduse leidmine. Urmas Tamm rõhutas, et on oluline tutvustada siinseid võimalusi ja luua kontakte, sest kui residentidel on info ja personaalselt saadud kontaktid, siis on suurem tõenäosus, et mõni neist hiljem töötamise vastu Lääne-Virumaal põhjalikumat huvi tunneb.

Tema sõnul on Väike-Maarja vallal võimalik pakkuda noortele perearstidele soodsatel tingimustel vajalikke ruume ning samuti on sealne perearsti nimistu oma rohkem kui 2000 inimesega piisavalt suur, et huvi tekitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles