Jalgpallurid mängisid kodumurul Kaleviga viiki

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarval seisab ees veel kaks järjestikust kodumängu.
Rakvere JK Tarval seisab ees veel kaks järjestikust kodumängu. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere jalgpalliklubi Tarvas teenis reedel Eesti esiliiga vutikohtumises JK Tallinna Kalev vastu 1:1 viigi. Kodusel kunstmurul peetud mängus viis Mihkel Gull 25. mänguminutil Tarva juhtima. 43. minutil JK Tallinna Kalev viigistas.

“Vaadates mängukäiku, võib viigiga rahul olla. Kuigi oleks lootnud enamat,” tunnistas Rakvere JK Tarvas peatreener Urmas Kirs. “Esimesel poolajal me millegipärast uimerdasime väljakul. Särtsu ei olnud mängijates. Kalevil on ebanormaalne periood, mil nad mängivad seitsme päeva jooksul kolmanda mängu. Lootsin, et suudame selle enda kasuks pöörata. Ei suutnud,” rääkis Kirs ja lisas, et oli ka võimalus juba mängu esimesel poolajal kaotusseisu jääda. “Artem Levizi päästis meid välja. Teisel poolajal oli meil rohkem realiseerimata momente. Peab rahul olema.”

Rakverel on esiliigas kolm kodumängu järjest. “Pühapäeval tuleb Maardu linnameeskond, kes on ka omale täiendust saanud. Oleme nendega madistanud. Me võitsime neid karikamängudel ja talveturniiril. See on kõik minevik. Iga mäng algab uuesti nullist. Näis, kuidas me suudame ennast motiveerida. Kas me võtsime viimase mängu esimesest poolajast õppust,” kõneles Kirs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles