Top Marine ehitab Näpil Rootsi Kuninglikule Jahtklubile ujuvkaisid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andry Prodel on rahul, sest Stockholmi Skeppsholmeni sadama ujuvkaide hanke võit kinnitab, et ta juhib maailmaklassi toodangut pakkuvat ettevõtet.
Andry Prodel on rahul, sest Stockholmi Skeppsholmeni sadama ujuvkaide hanke võit kinnitab, et ta juhib maailmaklassi toodangut pakkuvat ettevõtet. Foto: Marianne Loorents

Top Marine OÜ valiti kolmeks aastaks Rootsi Kuningliku Jahtklubi korraldatava purjeregati ÅF Offshore Race ujuvkaide tarnijaks. Kaid tehakse valmis Rakvere külje all Näpil asuvas tehases.

Top Marine juhataja Andry Prodeli sõnul paigaldatakse Stockholmis kuningalossi vastas asuvale Skeppsholmeni saarele viis ujuvkaid 260 jahile. Ujuvkaide kogupikkus on 500 meetrit. Tööde valmimine ja ujuvkaide paigaldus on planeeritud purjeregati alguseks juuni lõpus.

Prodeli sõnul alustas Top Marine sügisel Rootsis koostööd uue edasimüüjaga ning hanke võit märgib mõlemale poolele eduka koostöö algust. “Hankel osales palju tuntud tegijaid, sealhulgas ka kogu maailmas tuntud kaiehitajaid. Top Marinele on suur tunnustus, et järjekordne maailmaklassi sadam usaldab meie väljatöötatud tooteid ja kvaliteeti. Hanke võit kinnitab, et toodame ja paigaldame maailma tipptasemel ujuvkaisid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles