Tapa targad kasarmud toetavad teenistust (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NATO lahingugrupi ülem kolonel Giles R. Harris (keskel) saadeti kolmekorruselise kasarmuhoone katusele püsti pandud hiigelpärga maha võtma. Selleks läks tal vaja mitme mehe abi.
NATO lahingugrupi ülem kolonel Giles R. Harris (keskel) saadeti kolmekorruselise kasarmuhoone katusele püsti pandud hiigelpärga maha võtma. Selleks läks tal vaja mitme mehe abi. Foto: Marianne Loorents

“Ehitusplats, kus seisame, on tunnistuseks sellele, et oleme võimelised kiirelt reageerima,” lausus kaitseminister Margus Tsahkna eile Tapal toimunud liitlasvägedele ehitatava kasarmukompleksi sarikapeol.

Veidi vähem kui aasta tagasi otsustasid NATO liikmesriigid saata Baltikumi ja Poolasse täiendava väekontingendi ning praegu on Tapal liitlaste majutamiseks valmimas kolm kasarmut, lisaks Eesti suurim söökla ning hulk muid ehitisi, kokku 16 hoonet, milles 37 000 ruutmeetrit pinda.

NATO lahingugrupi ülem kolonel Giles R. Harris nentis, et tema juhtimisel teeniva 1200 mehe-naise ning umbes 400 masina vastuvõtmiseks on valmistutud eestlasliku põhjalikkuse ja professionaalsusega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles