Kossuliigas selgus esimene finalist

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Kossuliiga.
Lääne-Virumaa Kossuliiga. Foto: Erakogu

​Lääne-Virumaa Kossuliiga esiliigas selgus esimene finalist, kelleks on kahel korral Sõmeru meeskonna alistanud Ilves Transport. Teine finalist selgub reedel, kui otsustava kolmanda kohtumise peavad Hulja ja SK KNT.

Kuigi Ilves Transpordi ja Sõmeru poolfinaali avamäng kuulus kindlalt 89:65 Väike-Maarja meeskonnale, kulges teine vastasseis hoopis pingelisemas võtmes. Kodusaalis mänginud Sõmeru võitis avapoolaja 39:37 ning hoidis juhtohje ka lõviosa kolmandast veerand­ajast.

Neli minutit enne kohtumise lõppu oli Ilves Transpordi eduseis 63:61, kuid kahe minutiga kasvatati edunumbrid 68:61-le. Sõmeru ei visanud siiski püssi põõsasse ning tuli taas järele. Natuke jäi seeria viigistamisest siiski puudu ning Ilves Transport kindlustas esimesena koha 6. mail Rakvere spordikeskuses toimuvasse finaali, Sõmeru astub samas väljakule pronksmedalite nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles