Tütarlapsed laulsid Leedus hõbedaselt

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Tütarlastekoor sai Kaunases kiita nii puhta kõla kui ka sarmi ja efektsuse eest.
Virumaa Tütarlastekoor sai Kaunases kiita nii puhta kõla kui ka sarmi ja efektsuse eest. Foto: Erakogu

Virumaa Tütarlastekoori liikmete silmad ja hääled säravad rõõmust. Leedust saabuti, hõbediplom näpus ja kolmas koht karmanis. “The Storm is Coming Over”. “Õhtu ilu”. “Paradiis” ...

Konkursil “Kaunas Cantat” laulis Virumaa Tütarlastekoor lastekooride kategoorias end hõbediplomile. Ühena viiest pääses koor grand prix’ vooru, kus saavutas kolmanda koha. Konkursil, kus võistles kaheksa koori Eestist, Lätist ja Leedust, edestasid Virumaa tüdrukuid võitjana Tartu neidudekoor Kurekell ja end teiseks laulnud Üleeestiline Tütarlastekoor.

Virumaa Tütarlastekoori dirigent Ly Ipsberg ütles, et jäi saavutatuga väga rahule. Sama meelt olid lauljad ja nii mõnigi tunnistas, et edu tõi pisara silmanurka. “Kokku käisime laval neli korda. Tüdrukutele meeldis Leedus nii väga, et nad ei tahtnud ära tulla,” märkis Ipsberg. Lisaks kahele konkursietteastele esines koor kirikus avakontserdil ning lõppkontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles