Lasteaed sai isade abiga uued liivakastid

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isad ehitasid lasteaiale uued liivakastid.
Isad ehitasid lasteaiale uued liivakastid. Foto: Eva Klaas

Vaatamata tuulisele ja sajusele ilmale kogunes pühapäeva keskpäeva paiku Tapa lasteaia Pisipõnn peamaja õuealale ning vene põhikoolis tegutseva filiaali mänguplatsile hulk lastevanemaid, et üheskoos lammutada vanade liivakastide puitosad ning asendada need uutega.

Peamiselt isade kätetööna sai lasteaed vaid umbes poolteise tunni jooksul viis uut liivakasti, mis täideti värske liivaga selle nädala alguses. Puhkepäeval tegi hoogtööd koos lasteaia personaliga umbes kolmkümmend inimest. Eriti rohkesti rahvast oli vene põhikooli juures, kuhu saabuti lausa peredega. Kuni mehed lammutuse ja ehitusega tegelesid, võtsid naised ette riisumise ning tegid muudki tööd.

Idee liivakaste uuendada tekkis hiljutisel lasteaia hoolekogu koosolekul, kus arutati muu hulgas, mida võiks lasteaia heaks ühiselt ära teha ja kuidas saavad kaasa lüüa lastevanemad. Nii tulid jutuks ka liivakastid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles