Toeta Väike-Maarja õpilasi klassiekskursiooni võitmisel

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja gümnaasium.
Väike-Maarja gümnaasium. Foto: Arvet Mägi

Väike-Maarja gümnaasiumi lapsed osalevad Swedbanki korraldataval klassiekskursioonide konkursil #MeieReis.

Konkursi eesmärk on arendada kooliõpilaste finantskirjaoskust – planeerides eelarvet ning mõeldes rahatarkuse peatükkidele, anname noortele võimaluse luua reis, mis just neile huvi pakub. Nii anname õpilastele praktilise kogemuse projektimeeskonnana töötamise, projekti koostamise ja eelarve planeerimise vallas.

Väike-Maarja gümnaasiumi 7.b klassi õpilased osalevad konkursil projektiga, mis viiks nad Tallinnasse Energia Avastuskeskusesse ja tervishoiumuuseumisse, et osaleda sealsetes töötubades.

3.a klassi lapsed soovivad minna Lõunakeskusesse uisutama ja 4D-kinno, 10. klassi noored aga Escape põgenemistubadesse ning Tartu ülikooli loodusmuuseumisse.

Klassiekskursiooni võidab enim toetushääli kogunud projekt. Oma toetushääle  õpilastele saad anda SIIN.

Swedbanki konkursi "Meie reis" eesmärk on arendada kooliõpilaste finantskirjaoskust -  planeerides eelarvet ning mõeldes rahatarkuse peatükkidele antakse noortele võimalus luua reis, mis just neile huvi pakub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles