RMK jättis üürniku maja müügist teavitamata

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahti Song on majas elatud pikkade aastate jooksul hoonet jõudumööda korrastanud, ka ratastooliga toa ja õue vahel liikumiseks ehitas ta ise kaldtee.
Ahti Song on majas elatud pikkade aastate jooksul hoonet jõudumööda korrastanud, ka ratastooliga toa ja õue vahel liikumiseks ehitas ta ise kaldtee. Foto: Marianne Loorents

Altjal kunagises metsavahikordonis elava Ahti Songani jõudsid ühel ilusal päeval küla pealt jutud, et maja, mis on talle 31 aastat koduks olnud, on müüki pandud.

Müügikuulutuse leidis kinnisvaraportaalist Ahti Songa naabrimehe naabrimees. Kinnistut koos majaga müüb 40 900 euro eest kirjalikul enampakkumisel RMK, kellele see kuulub. Majaperemehele tuli see aga tõelise üllatusena, sest asjade sellisest käigust ei olnud teda keegi teavitanud.

Ahti Songa sõnul sai kordonist tema ja ta pere kodu nii, nagu see tol ajal ikka oli – ta tuli Pärnumaalt siiakanti metsavahina tööle ja perele anti elamispind. Metsavahiameti kadudes jäi Song majja elama. Rendileping sõlmiti temaga alles paar aastat tagasi, kui kinnistu koos majaga RMK-s arvele võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles