Mai algus suurt kevadsooja veel ei too

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad Karepa rannas.
Kevad Karepa rannas. Foto: Marianne Loorents

Kuigi mai alguses on ilm viimaste päevadega võrreldes soojem, ei ole suurt kevadsooja siiski veel oodata.

Ilmateenistuse prognoosi järgi on teisipäeva öösel selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s.Sooja on 10-15, rannikul paiguti 5-7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 9-13, rannikul paiguti 5-7 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge või vähene pilvisus. Ilm püsib sademeteta. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on vähene ja vahelduv pilvisus ja ilm on sademeteta. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 9-12, rannikul paiguti 5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles