EV100 toob lastele 700 uut pilli

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EV100 algatuse “Igal lapsel oma pill” tänavusest taotlusvoorust said ligi 700 pilli soetamiseks toetust 220 huviõppeasutust ja lasteaeda üle Eesti. Lääne-Virumaa 12 õppeasutusele laekus 43 pilli tarvis 10 660 eurot.

Kadrina kunstidekool saab tänu algatusele “Igal lapsel oma pill” soetada digiklaveri, Kunda muusikakool kaks viiulit, Rakke kool handpan’i, Rakvere muusikakool kolm klarnetit ja sopransaksofoni, Tamsalu gümnaasium trummikomplekti, taldrikute komplekti, elektrikitarri ja basskitarri võimendi. Tapa gümnaasium saab rõõmustada digiklaveri, trummikomplekti, basskitarri võimendi ja elektrikitarri, Virumaa Noorteorkestri Selts kromaatilise kandle ja Väike-Maarja muusikakool kolme viiuli üle.

Muusikainstrumente lisandub ka nelja lasteaeda. Kadrina lasteaed Sipsik saab soetada 10 djembe’t, Sõmeru lasteaed Pääsusilm ja Tapa lasteaed Pisipõnn kõlaplaadid ning Väike-Maarja lasteaed käsikellade komplekti ja kümme kastanjetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles