Indrek Mägi alustas meistrivõistlusi poodiumikohaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Boråsis alanud Rootsi motokrossi meistrivõistlustel õnnestus Väike-Maarja tippkrossisõitjal Indrek Mägil MX1 klassis poodiumile sõita. Kahe sõidu kokkuvõttes teenis Kawasaki Team Green Sweden esisõitja viienda koha.

Avaetapil oli MX1 klassis kohal üle 70 osaleja, Mägi suutis laupäevases kvalifikatsioonis välja sõita oma grupi viienda aja. Rootsi meistrivõistlustel on igal etapil kavas kolm põhisõitu ja esimene neist toimus juba sama päeva õhtul. Võistlussõidus meie mehel asjad kõige paremini ei laabunud ja tuli leppida 12. kohaga. Pühapäevane avasõit läks aga palju paremini. Pärast korralikku starti hoidis Mägi pikka aega kuuendat kohta, tõusis lõpuks kolmandale kohale ning hooaja esimene poodiumikoht oligi käes. Viimane sõit jäeti pärast mitut kukkumist ja uuesti alustamist üldse ära.

Kokkuvõttes teenis Mägi 29 punkti ja viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles