Nädala kaja: liiga palju kultuuri (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Pulver.
Andres Pulver. Foto: Marianne Loorents

Nädalale tagasi vaadates tuli Juhan Viiding meelde. “Viimasel ajal saab Eestimaal alati palju nalja. Oleneb muidugi kohast, igal pool küll ei saa,” kirjutas ta aastate eest. Rakveres saab ka nalja. Küll pole põõsa alt leitud paljaid naisi ega püksata mehigi tänaval ei lippa, ent nalja tehakse sellegipoolest.

No kuidas sa muidu kui naljaks nimetad meie kultuurijuhi küsimust selle kohta, kas on liiga palju infot või liiga palju üritusi. Või seda, et jalga saab keerutada Buena Vista Sofa Clubis, Kära Kantsis, Katariina Keldris või Berliini Trahteris.

Eduard, Oleg, Tõnu ja Roman toovad esinejad ja Krõõt naudib nende töö vilju – kas nii? Ja mis toimub Rakveres suvel? Kultuuriinfo veebiportaal annab teada, et Rakvere linnapäevad, teatri suveetendused ja Ultima Thule juubelituuri kontsert. Mida nüüd siis liiga palju on – üritusi või infot?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles