Fotod: algasid suvelavastuse "Kellavärgiga apelsin" proovid

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algasid 8. juunil esietenduva Rakvere teatri suvelavastuse "Kellavärgiga apelsin" proovid mängupaigas, Nortsu tee tööstuslinnakus asuvas angaaris.

Lavastus käsitleb vägivalla ja kurjuse olemust, inimloomuse süngemat poolt. See on Anthony Burgessi kultusromaani esimene lavaversioon Eestis.  

Alexi päevad mööduvad kambajõmmidega piimabaaris konutades, Beethovenit kuulates ja vägivaldseid ihasid rahuldades. Ühel päeval pistetakse ta trellide taha. Et vanglast kiiremini pääseda, laseb poiss enda peal katsetada uut meetodit, mis peaks ta heaks muutma.

"Kellavärgiga apelsin" on Ringo Ramuli diplomilavastus (Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti eriala 11. lend) ning kaasa teevad tema kursusekaaslased Grete Jürgenson, Märten Matsu, Getter Meresmaa, Karl Robert Saaremäe, Karl Sakrits, Eduard Tee, Martin Tikk ning Tanel Ting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles