Kossuliiga finaalpäev köitis sadu huvilisi

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kossuliiga finaalmäng.
Kossuliiga finaalmäng. Foto: Kaader videost.

Rakvere spordihallis kulmineerusid nädalalõpul Lääne-Virumaa Kossuliiga meistrivõistlused. Meistriks krooniti esimest korda Kadrina Karude korvpallimeeskond.

Treener Raivo Tribuntsovi juhendatud Karud, kes lõpetasid esikohal ka meistriliiga põhihooaja, olid otsustavas matšis enam kui 400 silmapaari ees tulemusega 85:78 (poolaeg 44:41) paremad Haljala valla esindusmeeskonnast RLV Massive.

Finaali resultatiivseimad olid võitjatest Lauri Mets 25, Sander Ramul 23 ja kõige väärtuslikuma mängija tiitli pälvinud Raimond Tribuntsov 18 punktiga.

RLV Massive`i meeskonnas sai paar mängijat hakkama kaksikduubliga: Roman Konontšuk viskas 22 punkti ja võttis maha 11 lauapalli ning Cristo Kens viskas 20 punkti ja hankis samuti 11 lauapalli.

Pronksmedalid riputati kaela Virumaa Pallimängude Kooli noortele, kes treener Vaido Rego näpunäidete abil alistasid 3.–4. koha kohtumises 98:74 (43:41) mulluse meistermeeskonna Väike-Maarja Päästekooli.

Üleplatsimehena viskas Ander Talu võitjate kasuks 29 punkti, kaotajate edukamana kogunes Mihkel Mageri arvele 19 punkti.

Maakonna kossuliiga esiliigas teenis võidukarika Väike-Maarja meeskond Ilves Transport, kes pani oma paremuse SK KNT vastu maksma tulemusega 66:48 (35:28). Kunagine tippkorvpallur Sven Pugonen vedas võitjate mänguvankrit 22 punktiga, Roger Kaldaru ja Sten Pobbul olid mullusele esiliiga võitjale toeks võrdselt üheksa punktiga.

Esiliiga kolmas koht kuulus Sõmeru meeskonnale, kes oma liidri, koguni 43 punkti visanud Andri Metsaru toel suutis 84:79 (41:42) ületada Hulja. Viimased andsid korraliku lahingu, kasutades olude sunnil vaid viit pallurit. Ainuke vahetusmängija kaotati pisut enam kui viieminutilise heitluse järel vigastuse tagajärel.

Hulja parimana panustas Alvar Värs 23 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles