Kossuliiga finaalpäev köitis sadu huvilisi

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kossuliigas peeti läinud kevadel kompromissitute heitlustega finaalpäeva mänge, mida jälgis kohapeal Rakvere spordihallis üle 400 huvilise.
Kossuliigas peeti läinud kevadel kompromissitute heitlustega finaalpäeva mänge, mida jälgis kohapeal Rakvere spordihallis üle 400 huvilise. Foto: Ain Liiva

​Rakvere spordihallis nädalalõpul kulmineerunud Lääne-Virumaa Kossuliiga meistrivõistlustel krooniti esimest korda meistriks Kadrina Karude meeskond.

Treener Raivo Tribuntsovi juhendatud kadrinlased, kes lõpetasid esikohal ka meistriliiga põhihooaja, olid otsustavas matšis 400 silmapaari ees tulemusega 85:78 (poolaeg 44:41) paremad Haljala valla esindusmeeskonnast RLV Massive.

“Meie võitu väärtustab veel rohkem see, et saime poolfinaalis jagu nii tugevast vastasest nagu Virumaa Pallimängude Kool,” lausus Raivo Tribuntsov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles