Kunda taekwondo-piiga pälvis Saksamaal kuldmedali

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anete Alice Orumaa ja treener Marko Levtšenko pärast võidumatši.
Anete Alice Orumaa ja treener Marko Levtšenko pärast võidumatši. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel osalesid Kundas tegutseva spordiklubi Team Yong taekwondo- sportlased Anete Alice Orumaa ja Daniil Rogožkin Eesti meeskonna koosseisus rahvusvahelisel taekwondo-turniiril Berliinis, Saksamaal.

Anete Alice Orumaa võitis oma kaalu- ja vanusekategoorias (kuni 55 kg) esimese koha.  Seitsmeliikmeline Eesti meeskond saavutas kolm esikohta.

Meie meeskonnas oli sportlaseid ja treenereid Tallinnast, Sauelt, Lagedilt ja Kundast. Treenerite koosseisu kuulusid Filipp Leinberg, Aleksandr Galaktionov ja Marko Levtšenko.

Võistlejaid oli üle tuhande, tuldud oli rohkem kui neljakümnest riigist.

Laupäeval on Team Yongi sportlased kahel turniiril korraga. Osa Kunda meeskonnast on  Eestis toimuval turniiril, teised astuvad matile Lätis rahvusvahelisel turniiril.

Spordiklubi jätkab treeninguid ka suvel. "Treenime veidi muudetud treeningtsükli ja režiimiga, valmistume ja treenime järgmisteks võistlusteks ja teeme ettevalmistusi uueks hooajaks," kõneles Levtšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles