Toidumessil osalemine tasub ettevõtjale ära

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vorstifestivalilt tuntud rüü tõmbas Koit Kuusk ka toidumessil selga.
Tapa vorstifestivalilt tuntud rüü tõmbas Koit Kuusk ka toidumessil selga. Foto: Arvet Mägi

Möödunud reedel ja laupäeval Tallinnas lauluväljakul peetud esimene Eesti Toidumess – Sööma! meelitas osalema ka Lääne-Virumaa tootjaid.

Tapal tegutsev väikeettevõtja, Vorstikunn ehk Koit Kuusk pakkus messilistele säilitus- ja värvaineteta käsitöögrillvorste, mida ta kohapeal grillis.

“Rahvas tuli tegelikult grillitud vorstide lõhna peale kohale,” kõneles Kuusk nipist, mis aitas tema pakutaval ligi 2000 toiduettevõttega seotud väljapanekute seast eristuda. Tema sõnul ongi just see taolistel üritustel osaledes oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles