Vanu rehve saab tasuta ära anda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Viru jäätmekeskuses vanarehve praegu vastu ei võeta. Tegevjuht Priit Raamatu sõnul ei tehta seda juba ligi aasta aega, sest senine partner rehviliit kuulutas välja pankroti ning uueks rehvide utiliseerimise partneriks sai MTÜ Rehviringlus. “Rehviringluse punkt on Rakveres Kuusakoskil. Võimalik on teha teiseks punktiks Lääne-Viru jäätmekeskus, kuid nende tingimus on, et eelmise partneri ajal kogunenud rehvid oleks utiliseeritud ning nad saaksid alustada nii-öelda puhtalt lehelt,” selgitas Priit Raamat.

Raamatu sõnul on rehviliit vähehaaval vanarehve utiliseerimas, kuid see läheb visalt. “Oleme inimesi teavitanud ja suunanud Kuusakoskisse,” täpsustas Priit Raamat.

MTÜ Rehviringlus juhatuse liige Aarne Solvak selgitas, et nende kogumispunktidesse võib eraisik jätta kasutuskõlbmatud rehvid tasuta. Vanade rehvide äraandmispunkte on Lääne-Virumaal eraisikutele üheksa: Kadrina ja Väike-Maarja jäätmejaam, Rakveres AS Kuusakoski, AS Erimell ja OÜ Oscarrehvid, Rakvere vallas OÜ Tierman, Tapal OÜ R-Segakauba, Kundas AS Lajos, Tamsalus OÜ Everok Ehitus. Firmade vanad rehvid võetakse maakonnas vastu Rakvere Kuusakoskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles