Tapa vald soovib riigilt toetust teede korrashoiuks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülesõidu tänav on Tapal üks tihedama liiklusega tänavatest. Eile lapiti seal asfaltiauke.
Ülesõidu tänav on Tapal üks tihedama liiklusega tänavatest. Eile lapiti seal asfaltiauke. Foto: Eva Klaas

Tapa vallavanem Alari Kirt saatis kirja majandus- ja kommunikatsiooniminister Kadri Simsonile ja kaitseminister Margus Tsahknale, et paluda abi teede korrashoiuks, sest seoses sõjaväeüksuste kohaloleku laiendamisega Tapal suureneb koormus teedele.

“Tapal kaitseväe 1. jalaväebrigaadi linnakusse tehakse suuri infrastruktuuri investeeringuid ning suurendatakse siinviibivate Eesti kaitseväe üksuste kohalolekut. Tapal baseerub alates kevadest ka NATO lahingugrupp koos lahingutehnikaga. See tähendab nii militaartehnikat kui ka ehitusmaterjale transportivate sõidukite senisest kordades suuremat ühikute arvu ja aktiivsemat liikumist,” märgib vallavanem kirjas.

Vallajuht nentis, et praeguseks on juba olnud juhtumeid, kus vallarahvas on väljendanud oma rahulolematust seoses sõjaväetehnika tekitatud kahjustustega teedele. Rasketehnika liigub nii Tapa linnas kui ka külateedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles