Politsei korraldab reidi liikluse rahustamiseks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees.

Lõuna ja Ida prefektuur korraldavad avaliku reidi, mille peamiseks eesmärgiks on liikluskultuuri parandamine – erilist tähelepanu pööratakse lubatud sõidukiirust ületanud sõidukijuhtide väljaselgitamisele.


Tähelepanu alt ei jää välja ka teised liiklusohtlikud rikkumised ning võimalike õigusrikkumiste ennetamine ning tõkestamine.

Lõuna prefektuuri haldusterritooriumil toimub avalik reid homme, 31. märtsil kogu Jõhvi-Tartu-Valga maantee ulatuses. Ida prefektuuri haldusterritooriumil kontrollitakse samal ajal reidi käigus liiklust Ida-Virumaal Jõhvi- Tartu maanteel.

Ida Prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Alvar Ottokar ütles avaliku reidi korraldamist kommenteerides, et kevade saabudes pöörab politsei erilist tähelepanu just piirkiirusest kinnipidamisele.

“Eelmiste aastate kogemused on näidanud, et ilmade soojenemisega ja teeolude paranemisega suurenevad ka sõidukite kiirused. Niigi pingelises liikluses tekitavad kiiruseületajad ohtlikke olukordi ning võivad oma mõtlematu käitumisega enda ja teiste elu ohtu seada,“ ütles Alvar Ottokar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles