Lääne-Virumaa saab uue võrkpallimeistri

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna õhtul toimuvad Rakvere Rahu hallis Lääne-Viru maakonna meeste võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalmängud. Meistrikarikale heideldakse samas laupäeva pärastlõunal peetavas finaalis.

Seitsme meeskonnaga tiitliheitlustel jõudsid põhiturniiri järel otse poolfinaali kaks paremat, kelleks olid täisedu, kuus võitu saavutanud Tõrremäe ja mõningase üllatusena kuuest mängust kahes kaotajana platsilt lahkuma pidanud RLV Massive.

Kahe ülejäänud poolfinalisti selgitamiseks toimusid veerandfinaalmängud, millest väljusid võitjatena Rakvere Võrkpalliklubi, kes alistas 3:0 Silferi, ning Tamsalu, kelle jaks käis sama tulemusega üle Rakvere Spordikoolist.

Meistrivõistluste esikohafavoriidiks võib pidada mullust meistermeeskonda RLV Massive'i, kes hoolimata kahest põhiturniiril saadud kaotusest (1:3 Tõrremäele ja 2:3 Rakvere VK-le – toim.) paistab paberi peal endiselt kõige tugevamana.

Tiitlikaitsja ridadesse kuuluvad teiste hulgas kogenud Harri Palmar, Elia Lulla, Hendrik Kurik, Roman Jelissejev ja noortekoondise sidemängija Karlo-Remy Kallend.

Tuntud ja tuttavaid mängijaid jagub teistessegi meeskondadesse: eelmise aasta pronksimeeskonna Tõrremäe eest pallivad näiteks vennad Kaspar ja Kaarel Pomerants, Mihkel Hiielaid ja Andri Leppik ning Tamsalu liidriks on Tanel Uusküla.

Reedeõhtuses esimeses poolfinaalis lähevad Rahu hallis kell 18 kokku Rakvere VK ja RLV Massive ning teises poolfinaalis kell 20 Tõrremäe ja Tamsalu.

Pronksimäng on kavas laupäeval kell 13 ja finaal kell 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles