Pühapäev toob kohati pea suvist päevasooja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärnkonnade kevad Viru-Nigulas.
Kärnkonnade kevad Viru-Nigulas. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval püsib ülekaalus kõrgrõhkkond ja see toob talvisevõitu kevadele vahelduseks päeval paiguti kuni 18 soojakraadini küündivaid termomeetrinäite.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva ööseks oodata vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilma ning paiguti võib tekkida udu. Puhub lõunakaare tuul 1–5 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, saartel ja rannikul kuni +6 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 2–6 m/s. Laine kõrgus on kuni pool meetrit. Ilm on olulise sajuta. Nähtavus on hea, kuid kohati võib tekkida udu. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s. Sooja tuleb 12–18, rannikul kohati 10 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 2–6 m/s. Laine kõrgus on kuni pool meetrit. Ilm on olulise sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 10–13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles