Rongi ette sõitnud autos hukkus inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul kella 20.45 paiku juhtus liiklusõnnetus Väike-Maarja vallas reguleerimata Nõmme raudteeülesõidul, kus põrkasid kokku sõiduauto Toyota Avensis ja Tartust Tallinnasse sõitnud rong.
 

Hukkus 36-aastane mees, kes õnnetuse hetkel viibis autos üksi. Auto liikus Nõmme küla poolt Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maantee suunal. Kokkupõrge toimus kõrvalisel kruusateel, kus Nõmme küla poolt tulles viib ülesõidule väike kallak, kuid nähtavus üle raudtee on siiski hea.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo sõnul on tegemist äärmiselt traagilise juhtumiga. "Hetkel on veel vara rääkida selle raske õnnetuse põhjustest, kuid sündmuskohal viibivad patrullpolitseinikud ja uurijad töötavad, et täpsemaid asjaolusid selgitada. Siiski panen kõigile liiklejatele südamele, et liikluses osaledes tuleb olla äärmiselt tähelepanelik. Seda ka vähese liiklustihedusega teedel sõites," lisas Jaggo.

Reisirong liikus Tartust Tallinna suunal ning sai pidama alles mitusada meetrit pärast kokkupõrget. Rongis viibinud reisijad viga ei saanud, samuti ei saanud märkimisväärselt kannatada rong. Rongiliiklus oli mitu tundi suletud ning rongid seisid mitmes jaamas. Reisijad toimetati edasi bussidega.

Autovrakk jäi rööbastel seisma enam kui 400 meetri kaugusel raudteeülesõidust. Päästjad eemaldasid vraki raudteelt kella 23.30 paiku ning kümmekond minutit hiljem sõitis ka rong minema.

Sõiduauto juhi võimaliku joobe tuvastab ekspertiis.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude välja selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles