Väike-Maarjas rongiõnnetuses hukkunud 36-aastane mees oli kolme lapse isa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autovrakk, mille rong oli lükanud ülesõidukohast enam kui 400 meetri kaugusele, eemaldati rööbastelt pea kolm tundi pärast õnnetust. Järgmisel päeval hakati avariipaika tooma lilli ja küünlaid.
Autovrakk, mille rong oli lükanud ülesõidukohast enam kui 400 meetri kaugusele, eemaldati rööbastelt pea kolm tundi pärast õnnetust. Järgmisel päeval hakati avariipaika tooma lilli ja küünlaid. Foto: Kasper Mäe

​Laupäeva õhtul kaotas traagilises õnnetuses elu 36-aastane kolmelapselise pere pea, kes sõitis oma autoga ette rongile.

Õnnetus juhtus laupäeval kella 20.45 paiku Väike-Maarja vallas reguleerimata Nõmme raudteeülesõidul, kus põrkasid kokku sõiduauto Toyota Avensis ja Tartust Tallinnasse suunduv rong. 

Auto liikus Nõmme küla poolt Rakvere–Väike-Maarja–Vägeva maantee suunal. Kokkupõrge toimus kõrvalisel kruusateel, kus Nõmme küla poolt tulles viib ülesõidule väike kallak, kuid nähtavus üle raudtee on siiski hea. Päike ei saanud juhti segada, sest paistis teiselt poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles