Kilvahooaeg lõppes üllatustega

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üldvõitjaks tulnud Arkaadi (Jüri Kaarel Runnel (vasakult), Andres Pulver, Aivo Suder, Lauri Kanter ja Uno Alanurme. Pildilt puudub Marju Lina).
Üldvõitjaks tulnud Arkaadi (Jüri Kaarel Runnel (vasakult), Andres Pulver, Aivo Suder, Lauri Kanter ja Uno Alanurme. Pildilt puudub Marju Lina). Foto: Grete Kärdi

Maakonna kilbarid tõmbasid kuueteistkümnest mängust koosnenud hooajale joone alla ning kui punktid kokku loeti, selgus, et pärast nelja kehvema tulemuse mahaarvamist tuli võitjaks võistkond Arkaadi, kuhu kuulusid Andres Pulver, Aivo Suder, Uno Alanurme, Jüri Kaarel Runnel, Lauri Kanter ja Marju Lina, 20 kohapunktiga.

Arkaadi edu väga suureks üllatuseks ei olnud, sest allapoole teist kohta pole nad viimatistel aastatel langenud, kuid üllatav oli see, et vahe teise koha saavutanud võistkonnaga Projekt (Jüri Vilimaa, Alar Tiidt, Roomet Sepping, Ivar Lass, Raivo Raigna ja Olev Liblikmann) oli koguni 13,5 punkti.

Kolmandaks kerkis tänavu aga 42,5 punktiga suurüllataja Mehepojad (Kalju Saaber, Lauri Saaber, Sander Liivak, Aare Kangur ja Tõnis Pruler), kes edestas selgelt nii Rahvuslikku Kogu kui ka Huljat, kes varasematel aastatel mitmel korral sarja üldvõitjaks kroonitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles