Põhjakeskuses korraldatud ohutuspäeval said tegevust suured ja väikesed

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Põhjakeskuses korraldatud traditsioonilisel ohutusteemalisel perepäeval pakuti huvitavaid ja arendavaid tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Päev hakkas pihta Aqva spaa eest alanud jõustruktuuride tehnikaparaadiga, mis kulges läbi Rakvere Põhjakeskuseni. Rongkäigus oli esindatud päästeameti, politsei- ja piirivalveameti, kaitseliidu ja kiirabi tehnika.

Et tänavu on laste ja noorte kultuuriaasta, olid ohutuspäeva korraldajad kaasanud noorteorganisatsioone, mille liikmed käivad kõikvõimalikes huviringides. Väljas oli näiteks Sõmeru robootikaring Triblox, mis pakkus lastele võimalust osaleda koos ema-isaga töötubades ja mille meeskond esindas eelmisel aastal Eestit Euroopa meistrivõistlustel Tenerifel, saavutades II koha.

"Kui noor inimene tegeleb millegi huvitavaga või kuulub mingisse noorteorganisatsiooni, klubisse või ringi, siis ta üldjuhul ei tee pättust ning käitub ohuteadlikult, kasvades nii haritud ja targaks inimeseks,” rõhutas Ida päästekeskuse ennetusbüroo juhataja, perepäeva juht Maido Nõlvak.

Lisaks mitmesugustele tegevustele ja meeleolukale kontserdile pakuti tasuta suppi. Päeva lõpetas auhindade loosimine ning suure trikimeeskonna "Seitse2" esinemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles