JELD-WEN toetab Rakvere ametikooli tisleriõpilast stipendiumiga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairon Tovstsik.
Mairon Tovstsik. Foto: Rakvere Ametikool

JELD-WEN Eesti AS toetab Rakvere ametikooli tisleri eriala esimese kursuse õpilast Mairon Tovstsikut stipendiumiga, väärtustamaks noorte kutseõpet ja tisleriametit. 

Rakvere ametikoolist öeldi, et valituks osutunud noor võitis sellel kevadel Rakvere ametikooli tisleriõpilaste esimese kursuse kutsevõistluse ja jättis ka vestlusel stipendiumikomisjonile väga hea mulje.

Kokku on lepitud, et Mairon Tovstsik sooritab õppekavas olevast kolmest praktikast kaks JELD-WEN Eesti AS-is. Ettevõte panustab praktika ajal täiendavalt Maironi juhendamisse ja võimaldab tal teha mitmesuguseid töid. Esimest praktikat ettevõttes alustab vastne stipendiaat septembris.

Rakvere linna suurim tööandja JELD-WEN Eesti AS hindab projekti rolli puiduvaldkonna ja kutsehariduse populariseerijana ning ettevõttele kvalifitseeritud tööjõu tagajana.

Rakvere ametikooli jaoks on tegemist koostöö uue tasemega. Esimest korda panustab pikaaegne praktikapartner lisaks praktikakohtadele ka täiendavalt otseselt õpilastesse. Osapoolte kinnitusel jätkub stipendiumiprogramm ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles