Virumaa farmerid vallutasid Balti jaama turu lihamaja

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühistut Eesti Lihatööstus vedav ettevõtja Urmas Laht Balti jaama turul perefirma Oma Põrsa poe­uksel. Kõrvalasuval plakatil on näha ka kõik tema kolm tütart, kes firmaga tegelevad.
Ühistut Eesti Lihatööstus vedav ettevõtja Urmas Laht Balti jaama turul perefirma Oma Põrsa poe­uksel. Kõrvalasuval plakatil on näha ka kõik tema kolm tütart, kes firmaga tegelevad. Foto: Aarne Mäe

Läinud reedel Balti jaama kõrval avatud Eesti moodsaimal turul saab tallinlane ja pealinna külaline nõutada ka Lääne-Viru farmerite kasvatatut.

Lisaks sellele, et Lääne-Virumaa seakasvatajatega tihedalt seotud ühistu Eesti Lihatööstus on hõlmanud suurema osa turu lihamajast, pakuvad kaupa ka Oma Põrsas ja Aravuse kalatööstus.

Eesti Lihatööstust vedav ettevõtja Urmas Laht rääkis, et tõepoolest domineerib nende lihatööstus Balti jaama turu lihamajas, kuid nende kõrval on ka väiksemaid ettevõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles