AS Eesti Meedia näitab Kontaveiti mänge Prantsusmaal

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Erakogu

Baltikumi suurim meediakontsern AS Eesti Meedia omandas Prantsusmaa lahtiste tennise meistrivõistluste meediaõigused, mis tähendab, et kodumaa publikuni jõuavad ka Anett Kontaveiti kohtumised.

Lepingu järgi vahendab Eesti Meedia aasta teisel Grand Slami turniiril Pariisis Anett Kontaveiti mänge ning meeste ja naiste poolfinaale ning finaale meediakontserni telekanalites, internetis, mobiilis ja kõikidel digiplatvormidel.

“Anett Kontaveiti head mängud on eestlaste seas tennise vastu taas huvi kõrgele tõstnud ja tegime otsuse maailma tippturniiri mängud vaatajateni tuua," rääkis Eesti Meedia peaprodutsent ja sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer. “Sel reedel on Pariisis juba loosimine, kus saame teada, millal ja kellega Anett esimeses ringis kohtub. Esimese ringi mängud peetakse ajavahemikus 28.–30. mai,” lisas Kaljuveer.

Prantsumaa lahtiste tennise meistrivõistluste põhiturniiri mängud peetakse 28. maist 11. juulini Pariisis. Eelmisel aastal võitis naiste turniiri Garbine Muguruza Hispaaniast ja meestest serblane Novak Djokovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles