Purtse pruulikoja toodang vallutab õllesõprade südameid

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purtses restorani-kohvikut ­pidav Janner Eskor on üks kolmest sõbrast, kes pruulikoja südameasjaks võtnud.
Purtses restorani-kohvikut ­pidav Janner Eskor on üks kolmest sõbrast, kes pruulikoja südameasjaks võtnud. Foto: Aarne Mäe

Eelmise aasta lõpus Ida-Virumaal tööd alustanud Purtse pruulikoda on leidnud käsitööõlut tootvate väikepruulikodade seas oma kindla koha. “Meil on läinud väga hästi, kui arvestada, et talvekuud jaanuar, veebruar, märts on kõige väiksemad õllejoomise kuud,” rääkis Purtse pruulikoja üks kolmest asutajast, müügivaldkonnaga tegelev Kalev Käosaar.

“Selles mõttes oli aasta algus hea aeg testimiseks ja turule tulemiseks. Maikuu vastab juba meie varasematele ootustele.”

Kui tööd alustades prognoosis Käosaar koos sõpradest kompanjonide Innar Marmori ja Janner Eskoriga aastaseks tootmismahuks 80 000 liitrit käsitööõlut, siis hetkeseisuga liigutakse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles