Toolse vana pioneerilaager puhkeb uuele elule

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Ehaviir (vasakul) ja Juri Tihhonov rassivad koos abilistega Toolsel igal vabal hetkel.
Silver Ehaviir (vasakul) ja Juri Tihhonov rassivad koos abilistega Toolsel igal vabal hetkel. Foto: Meelis Meilbaum

Paar viimast suve jõude seisnud Toolse puhkeküla on alates mullu oktoobrist uute omanike tulekuga leidnud poole aastaga uue hingamise. Esimesed kliendidki on reklaamita leitud.

Sõpruskonna tuumiku, kes Vihula vallas asuva puhkelaagri arendamisega seotud tegevuse on enda peale võtnud, moodustavad kolm inimest: Helen Karus, Silver Ehaviir ja Juri Tihhonov. Abilistena toetavad neid pereliikmed, sugulased ja sõbrad.

“Olime eelmisel aastal siin kolm-neli päeva Viru praostkonna korraldatud palverännakul ja ma nägin tee ääres silti, et pakutakse puhkelaagrit müüa,” rääkis Silver Ehaviir. “Et ma polnud siin elu sees käinud ja ei teadnud suurt midagi, siis mõtlesin, et mis laager see selline olla võiks. Ütlesin Helenile naljaga pooleks, et kui siin on kämpingud mõistliku hinnaga, siis võiks ära osta – saaksime ühiskonnale midagi tagasi pakkuda, korraldades näiteks lastele suviseid leerilaagreid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles