Rakvere linnavalitsus tähistas inseneride päeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavalitsuse hoone.
Rakvere linnavalitsuse hoone. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linnavalitsus tähistas täna hommikul piduliku koosviibimisega inseneride päeva, sest linnavalituses töötab mitut masti insenere - toidutehnoloogiainsenerist kuni arvuti- ja arendusinsenerideni välja.


Linnavalitsuse haridusspetsialist Merike Kuuse, kes algatust eest vedas, ütles, et tegemist on esimese sammuga ametipäevade traditsiooni taaselustamisel organisatsioonikultuuri arengu nimel.

“Me peame meeles ja tunnustame oma erinevatel elu- ja ametialadel töötavaid kolleege, nii et tegemist on traditsiooniga, mitte ühekordse aktsiooniga 1. aprillil,” lausus lastekaitsespetsialist Kai Parkja.

“Meie töögrupil on välja töötatud kolmeaasta arengukava. Selle aasta peamine eesmärk on väärtustada ja tunnustada oma kolleege. Me teeme seda, tutvustades erinevaid ameteid ja ametipäevi,” selgitas Merike Kuuse.

Tema sõnul sai idee alguse hiljutisest sotsiaaltöötajate päeva tähistamisest.

“Kultuurispetsialist tellis selleks puhuks Tallinnast ilusa poisi, kes lähimal vaatlemisel osutus sotsiaalministriks. Ürituse tulemus oli tähelepanuväärne. Peagi sõidab sotsiaalseltskond Tallinnasse silmaringi laiendama,” rääkis Merike Kuuse.

Arengukava koostamise ja elluviimise töögruppi on kaasatud lisaks sotsiaalosakonnale ja haridusspetsialistile ka kultuuri- ja noorsootööspetsialist, üks sõltumatu konsultant ja moraalset tuge pakkuv vastava valdkonna abilinnapea.

Rakvere linnavalitsuse järgmine ametipäev on 12. aprillil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles