Palmse suvi tuleb tihe

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palmse mõisa direktor Maie Urbas teeb oma valduste ees vedruvankriga sõitu. See võimalus on suvel ka kõikidel külalistel.
Palmse mõisa direktor Maie Urbas teeb oma valduste ees vedruvankriga sõitu. See võimalus on suvel ka kõikidel külalistel. Foto: Meelis Meilbaum

​Palmse mõisas on suvehooaeg juba avatud, praegu võõrustatakse lasterühmi, kellele pakutavas programmis on nii pargipiknik kui ka teatritükk.

Sihtasutusele Virumaa Muuseumid kuuluva Palmse mõisa direktor Maie Urbas rääkis, et kooliprogrammidest saab tänavu osa umbes 2600 last, mis on aegade suurim hulk.

Ka turistide arv on kasvanud. Juba maikuus leiti Palmse üles, kuid suuremad muudatused tulevad mõisas alates jaanipäevast, mil kahe kuu vältel pakutakse uudset programmi, kus iga külastaja saab ühe pileti eest osa väga erinevatest atraktsioonidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles