Ajalehed võivad kolmapäeval hilineda

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehtede trükkimine.
Ajalehtede trükkimine. Foto: Kristjan Teedema / Pärnu Postimees

Tartu Kroonpressi trükikojas eile õhtul aset leidnud tulekahju tõttu võib ajalehtede, sealhulgas Virumaa Teataja ilmumine kolmapäeval viibida.

Kroonpressi juht Andres Kull kinnitas Postimehele, et vaatamata põlengule, mis sai alguse teisipäeval enne kella 19 ja lokaliseeriti paar tundi hiljem, nende trükitavad lehed kolmapäeval siiski ilmuvad.

Suurematest lehtedest trükitakse Kroonpressis Postimees, Äripäev ja Õhtuleht. Viimane trükiti seekord trükikojas Printall. Samuti trükitakse Kroonpressis kõik Eesti Meedia maakonnalehed: Tartu Postimees, Pärnu Postimees, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja, Valgamaalane. Pärnu Postimees jõuti Andres Kulli sõnul ära trükkida enne põlengut.

Kull ütles, et tule tekitatud kahjud ei ole väga suured. "Küsimus on selles, kui palju kahju saame hilinemistest ja logistilistest ümbermängimistest. Osa ajalehtede puhul võib tekkida ka reklaamipretensioone. Seda ei oska praegu hinnata, see selgub," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles