Rainer Vassiljev: Eesti võrkpall on tõusuteel

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Nädala eest lõpetas Eesti võrkpalli rahvusmeeskond Tallinnas ülipõneva 2018. aasta MM-i teise valikturniiri, mille esikohakohtumises vannuti alla maailma kõige teravamasse tippu kuuluvale Venemaale. Uuel nädalal võõrustatakse samas kohas, vanas heas Kalevi spordihallis Maailmaliiga võrkpallimatše. Vastu astuvad eksootilised Venezuela, Katar ja Kreeka.

Eesti võrkpallikoondise ainuke Lääne-Virumaalt pärit liige, 33-aastane abitreener Rainer Vassiljev, kas otsustavast heitlusest Venemaaga, kus võitsite haarava avageimi, kuid pidite lõpuks võtma vastu 1:3 kaotuse, jäi midagi kripeldama?

Viimasest mängust saadud emotsioonid olid muidugi vägevad. Mis need vägevaks tegid, olid esiteks meie poolt näidatud mäng ja teiseks täismaja kaasaelajaid ehk kogu see katel, mis käima tõmmati nii mängu eel kui ka ajal. Publiku kaasaelamise tõttu oli treeneritelgi raske väljakul viibinud mängijatele juhiseid anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles