Algab “Et suvi ei läheks luhta” uus hooaeg

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algab “Et suvi ei läheks luhta” uus hooaeg.
Algab “Et suvi ei läheks luhta” uus hooaeg. Foto: Agnes Aus

President Kersti Kaljulaid avab täna Tallinnas Raekoja platsil laste ja noorte tasuta õppe- ja treeninguprojekti “Et suvi ei läheks luhta” uue hooaja. Projekti idee on liita erineva keele- ja kultuuritaustaga kooliõpilasi üle Eesti, õpetada neile kahe kuu jooksul karated ja judot ning tutvustada jõuametite tööd.

“Juba 22 aastat tagasi sündinud populaarsele laste ja noorte suveprojektile on algav hooaeg kindlasti ajalooline, sest esimest korda on meie patrooniks vabariigi president. See on meile suur au ja oluline tunnustus,” lausus heategevusprojekti “Et suvi ei läheks luhta” idee üks autoreid ja projekti vedaja, Eesti Karate Föderatsiooni president Jaanus Rahumägi.

“Meie soov on oluliselt laiem kui teha lastega kaks korda nädalas lihtsalt trenni ning õpetada neile ohutut käitumist. Me tahame, et eri vanusest ja rahvusest lapsed ja noored, kes räägivad erinevaid keeli, hakkaksid omavahel rohkem suhtlema ja saaksid üksteisest paremini aru,” selgitas Rahumägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles