Võidukas Rakvere JK Tarvas tõusis kolmandaks

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Ljaš palliga.
Joonas Ljaš palliga. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliiga 15. vooru kohtumises alistas Rakvere JK Tarvas neljapäeval Tartus sealse JK Welco 3:1 (poolaeg 2:1). 

Hooaja kaheksandas võidumängus säras Joonas Ljaš, kes sai kirja rakverlaste eest kolm tabamust, millest üks tuli penaltipunktilt. Meeskonna väravasuul tegi suurepäraseid tõrjeid Artem Levizi.

Esiliiga meistrivõistluste liider on 36 punkti kogunud Tallinna FC Flora U21 meeskond, kellele järgneb ühe mängu vähem pidanud Maardu Linnameeskond 27 punktiga.

Kolmandale tabelireale tõusnud Rakvere JK Tarvas jääb maardulastest hetkel maha ühe ja FC Kuressaare ning JK Tallinna Kalev kahe punktiga. Kahel viimatinimetatul on samuti veel üks mäng varuks.

Edukamate väravaküttide pingereas on rakverlastest Joonas Ljaš kaheksa tabamusega kuuendal ja eelmises voorus kübaratrikiga hakkama saanud Sergei Akimov seitsme tabamusega seitsmendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles