Andrus Albrecht astub üles rokkooperis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonzo.
Bonzo. Foto: Dimitri Kotjuh/Järva Teataja

Juuli keskel tuleb Saaremaa ooperipäevade raames etenduvas Rein Rannapi rokkooperis “Nurjatu saar” lavale ka Rakvere muusik Andrus Albrecht. Ta astub üles laulja Tõnis Mägi kehastatava Vanapagana poja Tölpa rollis. Albrechti armastatut mängib rokkooperis laulja ja näitleja Kristel Aaslaid.

Tuntud tegijaid jagub vaid kahel korral Kuressaare lossi ooperimajas etenduvasse tükki palju, teiste hulgas Lenna Kuurmaa, Marko Matvere ja Ott Lepland. Libreto ja laulutekstid kirjutasid Rein Rannapi muusikale Andrus Kivirähk ja Wimberg. Lavastaja on Vahur Keller NUKU teatrist ning dirigent Martin Sildos.

“Sellised asjad on ikka põnevad, sest need rebivad sind mugavustsoonist välja,” rääkis Andrus Albrecht ja märkis, et näiteks rokkooperi raames toimuv töine suhtlus üleeestilise noorte sümfooniaorkestri muusikutega käib noodikeeles, mida tema ei valda. “Olen seetõttu palunud endale repetiitorina appi Ahti Bachblumi, kes aitab mul materjali kodus omandada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles