Rakvere krossipoiss jõudis Euroopa parimate mõõduvõtul punktidele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere noormees Mikk Martin Lõhmus on tippsõitja Priit Rätsepaga aastaid koostööd teinud.
Rakvere noormees Mikk Martin Lõhmus on tippsõitja Priit Rätsepaga aastaid koostööd teinud. Foto: Rauno Kais

PMC Addinol Honda Racingu värskeim liige, Eesti noorte karikasarjas 85cc klassis kaks esimest etappi võitnud ja seal liidrikohta hoidev ning Eesti meistrivõistluste avaetapil kolmanda koha saanud Rakvere noormees Mikk Martin Lõhmus kihutas läinud nädalavahetusel Venemaal Velyaminovos toimunud Euroopa meistrivõistluste kirderegiooni etapil.

Masinaklassi 85cc vabatreeningul näitas ta 12. ning eelkvalifikatsioonis 16. aega. Kvalifikatsioonisõidus oli ta samuti 16. ning võistlussõidud lõpetas ta vastavalt 17. ja 14. kohal, mis tähendas kummastki sõidust Euroopa meistrivõistluste punkte.

Meeskonna esisõitjale Priit Rätsepale on Lõhmus vana tuttav – ta on treeninud uut tiimikaaslast juba mõnda aega. “Mina olen Mikuga varsti juba kolm aastat koostööd teinud. Selle ajaga on ta korralikult arenenud ja seda suuresti tegelikult tänu tema enda iseloomule. Trennides väga ei viilita ja see, mis plaanis, tehakse ja pingutatakse ära alati. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles