Tarvas tapetakse, Pull astub areenile

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välismängijate usin palkamine lõi aasta-aastalt valusalt Rakvere Tarva rahakoti pihta. Samas - kui pole tasemel pallureid, siis ei tule ka tulemust.
Välismängijate usin palkamine lõi aasta-aastalt valusalt Rakvere Tarva rahakoti pihta. Samas - kui pole tasemel pallureid, siis ei tule ka tulemust. Foto: Arvet Mägi

Eesti meistriliigas tipptasemel korvpalli mänginud Rakvere meeskondade nimesid vaadates võiks loogiliselt järeldada, et järgmine kohalik kossusats pole teps mitte Tarvas, vaid hoopis Bull või eestipäraselt lihtsalt Pull.

Loogikat aitab mõneti kinnitada tänavu kevadel ilmavalgust näinud mittetulundusühing Viru Bull, millest peaks viimatistele uudistele toetudes saama uus läänevirulaste järjepidevuse kandja koduses suures korvpallis.

Olgu selle nimega kuidas on, aga üks on selge: Rakvere Tarva nime kandvat korvpalliklubi ootab eelmisel kuul Viru maakohtusse sisse antud pankrotiavalduse järel ees teekond tolmusele ajalooriiulile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles