Linn sai juubelisuveks ilusaks

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaaednik Anu Otsma jõudis oma meeskonnaga tänavu nii kaugele, et Kreutzwaldi tänavat ja Raja poe juurde jääva silla piirdeid ehivad kaunid õied – meie ilmastikutingimustes vastupidavad ja pilkupüüdvad petuuniad.
Linnaaednik Anu Otsma jõudis oma meeskonnaga tänavu nii kaugele, et Kreutzwaldi tänavat ja Raja poe juurde jääva silla piirdeid ehivad kaunid õied – meie ilmastikutingimustes vastupidavad ja pilkupüüdvad petuuniad. Foto: Marianne Loorents

Kreutzwaldi tänava kaudu Rakvere linna sõitjaid tervitab tänavu rohke lilleilu nii tänavavalgustuspostide külge kinnitatud amplites kui ka lillekastides sillapiirete küljes.

Rakvere linna­aedniku Anu Otsma sõnul on Kreutzwaldi tänav üks neist kahest kohast, kuhu selle suve hakul suvelilledega rõõmsaid värve toodi. Teiseks selliseks kohaks on Targa Maja ees asuv müüritis. Kui varasematel aastatel oli linnas üheksa suvelilledega kaunistatud paika, siis tänavu on neid juba üksteist.

Lisaks Targa Maja esisele ja Kreutzwaldi tänavale kaunistavad lilled Keskväljakut, Rahvaaeda, promenaadi, Okaskrooni ausamba ümbrust, vana postimaja parklat Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikul, Jakobsoni tänavat, kirikuesist, Rakvere gümnaasiumi juures asuvat ringristmikku ja ringristmikku, mis jääb Sõmeru poolt tulles linna sissesõidu juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles