Punnvõrrisõitjad kogunevad Moel

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punnvõrrisõitjad. Foto on illustreeriv.
Punnvõrrisõitjad. Foto on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents

Homme, 10 juunil toimub Moe piiritustehase vastas sääreväristajate võidusõit „Võrrid on Moe(s)l“. Ühtlasi on see punnvõrride karikasarja kestvussõidu teine etapp ning sprindi karikasarja teine etapp.

Moel korraldatakse punnvõrride võistlust esimest korda. Selleks on eraldi rajatud 1,2 kilomeetri pikkune võistlustrass, rajal on nii vanemat asfalti, kruusateed kui ka rohumaad.

Kestvussõidul sõidetakse järjest neli tundi, paremusjärjestus selgub läbitud ringide põhjal. Võisteldakse kokku neljas klassis: retro, hiinakad, vaba klass ja naised.

Sprindis on võistlusklasse kokku üheksa ning kihutada tuleb määratletud lühemal võistlusmaal, mille pikkuseks on olenevalt võistlusklassist kaheksa või kuus ringi.

Eraldi toimub minide kahekümne minuti pikkune sõit, millest saavad osa võtta poisid ja tüdrukud kuni 13. eluaastani. Võistlusrattaks sobivad kõik iseliikurid (ka variaatoriga) kubatuuriga kuni 50cc.

Võistluspäev algab kell kümme, pealtvaatajad on väga oodatud kaasa elama. Ettevõtmise korraldajateks on MTÜ Punnvõrr, Moe Motokuuri meeskond ning MTÜ Moe Külaselts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles